Hirdetés

Rebuild the History - új magyar garázsfejlesztés

|

Mindig öröm egy újabb magyar játékról beszámolni - most sincs ez másképp, a casual kategóriában induló Rebuild the History esetében sem.

Hirdetés

A Rebuild the History egy match-3 játék, amely a jövőben játszódik. A sztori szerint a 2085-ben természeti katasztrófák miatt egy csomó híres épület romba dőlt. A játékos célja ezeknek az épületeknek az újraépítése, ezért építőanyagokat és pénzt gyűjt.

A játékot jelenleg 3 fő fejleszti, közel egy éves munka áll mögötte, a kiadó a Big Fish Games lesz.
20 épületet kell újraépítenünk (minden épülethez 6, egyre nehezebb pálya tartozik), többek közt az Eiffel tornyot, a Big Ben-t és a budapesti Parlamentet. Élelmet, követ, fát és pénzt kell gyűjtenünk a pályákon, ezek felhasználásával tudjuk újraépíteni az épületeket. Ha elkészülünk egy épülettel, akkor plusz információkat tudhatunk meg róla, például építésének idejét, tervezőjét stb.
A játékban való haladásunkat 7 power-up segíti, melyeket az épületek megépítésével tudunk unlockolni.
A készítők egyik legnagyobb büszkesége a játékban a Quick Challenge elnevezésű feature, ami - ahogy a neve is mutatja - egy játék közben megoldandó, egyszerű feladatot takar, amiért természetesen nem marad el a jutalmazás sem.
A gyűjteni való itemeken kívül pontokat is kapunk, amit a power-up shopban tudunk majd elkölteni.
Tavaly decemberben a rebuild the history kapta a Hónap Garázsprojektje címet, a jatekfejlesztes.hu oldalon (ami jelenleg a http://yscik.com/jf/page.php?&id=371 címen érhető el).

GamePlay:

Power Ups:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)