Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - végre mindenki töltheti az utolsó DLC-t

|

A mai naptól minden platformon elérhetővé vált a Call of Duty: Advanced Warfare utolsó, Reckoning névre hallgató DLC-je.

Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare Xbox One-on és Xbox 360-on már augusztus 4-én megkapta az utolsó DLC-t, a Reckoninget. Mától kezdve a PC, PlayStation 3 és PlayStation 4 tulajdonosok számára is elérhető az utolsó bővítmény.

A Reckoning négy izgalmasnak ígérkező új pályát hoz el a játékosoknak. Ezek sorrendben: az új-bagdadi Overload, a szigeten helyet kapott Quarantine, a fagyos környezettel operáló Fracture és a dél-koreai Swarm. Az új kiegészítő csomag lezárja az Exo Zombies történetszálat is, a Descent nevű utolsó fejezettel. A DLC a már megszokott áron szerezhető be, a Season Pass birtokosainak pedig természetesen fizetés nélkül letölthető.

Ne felejtsétek el, hogy eddig tartott a jó világ az Xbox-on játszó Call of Duty játékosoknak, ugyanis az idén megjelenő Call of Duty: Black Ops III már elsőként PlayStation platformokra fogja megkapni  a DLC tartalmakat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)