Hirdetés

ReCore - még a héten új bejelentést kapunk

|

Még a gamescom előtt hallani fogunk a ReCore-ról, már csak az a kérdés, hogy mit. Több lehetséges forgatókönyv is van.

Hirdetés

A fejlesztők már a játék megjelenése óta ígérgették, hogy egy ötödik robot is helyet kap a ReCore felhozatalában. Egy tank lenne ő, akinek a helye a kezdetek óta ott figyel a programban. Talán végre bekerül ő is, de az is lehet, hogy egy szintén régóta ígérgetett új helyszínt kapunk majd.

Sőt, mindezeken túl arra is van esély, hogy bejelentésre kerül a néhány hete PEGI-n felbukkant Definitve Edition. Ez a kiszerelés az IndianNoob jelentése szerint tartalmazná a fent említett T8NK robotot, illetve nagyobb felbontást, HDR látványt és egy új küldetést is beleszuszakolnának. A weboldal még pár képet is szerzett az új robotról.

Mindettől függetlenül jó látni, hogy a Microsoft kitart az IP mellett, mert bár maga a cím nem volt kirobbanóan zseniális, de az izgalmas és egyedi világának köszönhetően mindenképpen megérne egy folytatást a ReCore.

Hogy mi történik a ReCore háza táján azt most vasárnap tudjuk majd meg, még a gamescom indulása előtt. Ti mire tippeltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)