Hirdetés

ReCore - hamarosan hozzáadják az ötödik robotot is

|

A ReCore egy hatalmas rejtéllyel együtt jelent meg, ugyanis voltak benne olyan elemek, amik kivágott tartalomra utaltak. A fejlesztőcsapat most tiszta vizet öntött a pohárba.

Hirdetés

Far Eden barátságtalan vidékén nem kell egyedül boldogulnia a ReCore főhősnőjének, négy hűséges robottárs is a segítségére siet. A ReCore felhasználói azonban egy elérhetetlen területet, használhatatlan crafting-alapanyagokat és más arra utaló jeleket találtak, hogy létezett egy ötödik robot is, ám az nem került bele a megjelent játékba. A Destructoid csapata megérdeklődte a Microsoftnál, hogy DLC-ként kapjuk-e meg, amelyre azt a választ kapták, hogy a Tank jelenleg nem elérhető, várjunk türelemmel a fejleményekre. 

A hétvégén az Armature megosztott egy trailert, amellyel végre megkaptuk az első konkrétumokat az ötödik robottal, Tankkal kapcsolatban. A vidám kisfickó gyors, fejleszthető, képes átsiklani a futóhomok felett és egyfajta járműként használhatjuk a játékmenet során, így új területekhez férhetünk hozzá vele (a felhasználók e nélkül is találtak egy elrejtett dungeont, amely még kísértetiesen üres volt, valószínűleg csak ezután töltik meg élettel).

A stúdió elmondása alapján 2017 elején válik elérhetővé az új robot, de azt nem árulták el, hogy egy ingyenes frissítés képében vagy fizetős DLC-ként. Tekintve, hogy az alapjátékból lett kivágva a játékosok arra számítanak, hogy előbbi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)