Hirdetés

ReCore - feltűnt a Definitive Edition, majd gyorsan el is tűnt

|

Úgy tűnik, hogy a korábbi pletykák beigazolódtak, és hamarosan valóban megkapjuk a játék felturbózott változatát, ami már kihasználja az Xbox One X-ben rejlő teljesítményt.

Hirdetés

A ReCore nem lett olyan, mint amilyennek vártuk, ám a Microsoft nem hagyja magára a játékot, és egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a korábban látott Definitive Edition tényleg létezik, ugyanis nemrég megjelent az interneten, viszont azóta már eltűntették az illetékesek.

Hirdetés

A Gematsu számolt be arról, hogy a ReCore: Definitive Edition rövid időre elérhető volt a Microsoft Store-on, és az is kiderült, hogy ahogy az eredeti játék, úgy az új kiadás is csak PC-re és Xbox One-ra jelenik meg augusztus 29-én, az ára pedig 30 dollár lesz.

A csomag elméletileg tartalmazni fog egy új, Eye of Obsidian nevű missziót és a T8-NK Corebotot, emellett a játék kap HDR támogatást és néhány újítást is, ami csak az Xbox One X konzolon lesz elérhető.

Szerintetek szüksége van a ReCore-nak egy felújított verzióra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)