Hirdetés

ReCore: Definitive Edition - ennyivel nyújt többet a felújított kiadás

|

Az új tartalmak bevezetése mellett számos dolog átalakul a Level-5 játékában, ami nem csak szebb lesz, de sokkal jobb is.

Hirdetés

Eleinte csak pletykáltak arról, hogy felújított változatot kap a tavaly megjelent ReCore, de aztán a gamescomon ki is derültek az első részletek a Definitive Editionről, ami ma jelent meg, így már mindent tudunk róla.

Hirdetés

A ReCore: Definitive Edition tartalmaz egy vadonatúj, Eye of Obsidian nevű kalandot és a T8-NK Corebot társat, valamint két új overlordot, tíz dungeont, dinamikus homokviharokat a Shifting Sands területen, illetve Joule, a főhős Energy Rifle fegyvere már három különböző módon képes tüzelni.

Az újdonságok mellett sok minden meg is változik, így többek között rövidebb töltési időket, részletesebb térképet és átalakított gyorsutazást is kapunk, de módosul a harcrendszer, 30-ról 40-re nő a maximális szint, és új achievementek jönnek. Az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy nagyobb lesz a maximális felbontás és HDR támogatást is kap a játék.

Akinek megvan az alapjáték, ingyen megkapja az extrákat, akinek pedig nincs, de szívesen végigjátszaná, úgy jár a legjobban, ha az Xbox Game Passre előfizet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)