Hirdetés

ReCore - demó és fontos patch érkezett

|

A Microsoft visszahozza a demókat, a Forza Horizon 3 után egy másik, nemrégiben megjelent játékát is kipróbálhatóvá tette tette.

Hirdetés

A PC-sek még mindig várnak a Forza Horizon 3 útközben valahol elveszett demójára, de a konzolosok ingyen belenézhetnek a játékba. A ReCore demó viszont szerencsére PC-re és Xbox One-ra is elérhető, úgyhogy bárki számára itt a lehetőség, hogy megnézze, milyen a játék első fél órája, és akinek tetszik, vásárlás után úgy indíthatja el a teljes változatot, hogy azt már nem kell teljesen elölről kezdenie.

A korábbi vásárlóknak is van egy jó hírünk, ugyanis egy 5 GB-os patch jelent meg, mely jelentősen csökkenti a töltési időket. Az átlagnál még mindig többet kell várnunk, de már legalább nem perceket.

A demót innen tudjátok letölteni, csak kattintsatok az "ingyenes próba" lehetőségre. A ReCore gépigényét a linken találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)