Hirdetés

Red Alert 3: "A Földön van szükségünk Önre, parancsnok!"

|

Újabb videók érkeztek a Red Alert 3-ból, melyekben a szereplők a StarCraft-tal piszkálódnak egy kicsit.

Hirdetés

Meg kell hagyni, a Red Alert 3 marketingeseinek kiváló humorérzéke van, a legújabb ötletük az, hogy YouTube-os videókra videóválaszokat készítenek a játékban szereplő színészek szereplésével. Az első videóban J. K. Simmons amerikai elnökként felszólítja a játékosokat, hogy ne a távoli űrben csatázzanak, amikor itthon van rájuk szükség. Hogy még véletlenül se tévesszük el, mire akarnak célozni, a videó egy StarCraft 2 trailerre érkezett válaszként.



A másodikban Jonathan Pryce szintén az űrből szeretne visszarángatni minket a Földre, ezúttal azonban egy messzi-messzi galaxisból (Star Wars: Force Unleashed). 



Újra J. K. Simmons következik, most az eredeti ötletek hiányát szidja egy GoBots reklámot felhasználva.



Negyedikként Kelly Hu a Star Treknek szól be.



Ezek amúgy csak egy töredékét jelentik a teljes felhozatalnak, erre keresgéljetek tovább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)