Hirdetés

Red Alert 3 modként éledt újjá a Command & Conquer: Generals

|

Még jobb hír, hogy a Command & Conquer: Generals Evolution korai verziója már tölthető.

Hirdetés

A Command & Conquer Remastered Collection az egyik legjobb felújítás, ami valaha készült, ráadásul azóta több ezer mod készült hozzá, amik még teljesebbé tették az élményt. A széria közössége rendkívül szorgalmas és kreatív, tavaly már egy ingyenes rajongói játék is készült Renegade X névvel, most pedig örömmel számolhatunk be a tábor következő nagy dobásáról. 

Modderek a Red Alert 3-ban alkották újra a 2003-as Command & Conquer: Generals-t, amely ezáltal megkapta az Evolution alcímet is. A projektet vezető Gunship Mark II szerint az ambiciózus munka 12  évig (!) tartott, és számos áttervezésen keresztül jutottak el a megvalósításig.

Hirdetés

A mod célja a Generals hangulatának megteremtése a 2008-as Red Alert 3 modernebb technológiájával és az eredeti játék szinte minden egyes egységét tartalmazza a kiadás, sőt néhány újat is adtak hozzá annak érdekében, hogy megfűszerezzék kicsit a játékmenetet. 

A Command & Conquer: Generals Evolution bétaverziója már tölthető a ModDB-n keresztül, azonban érdemes megjegyezni, hogy még csiszolásra és további bővítésre (a hiányzó egységeket, az egyjátékos kampányt, a co-op küldetéseket, új Skirmish térképeket) van szüksége, amit a készítők azután végeznek el, hogy a gigászi munka utáni jól megérdemelt pihenésüket befejezték. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)