Hirdetés

Red Alert 3 - Tesla hajók versenye

|

Újabb, mérsékelten változatos, s nem különösebben bőséges képadaggal gazdagodott szépen bővülő Red Alert 3 galériánk.

Hirdetés

Az EA Los Angeles srácai jól láthatóan a kissé komolytalan (Nem bántás, az első részhez képest egy picit humorosra sikeredett a játék.) második felvonás grafikai stílusát viszi tovább a korosodó SAGE motor aktuális változatára ültetve. Izgalmas, fordulatokban gazdag történet, kooperatív kampány, s a megszokott új és átdolgozott egységek mellett a harmadik hadviselő félként megjelenő, főkén tengeren erős Japán gondoskodik majd a szükséges változatosságról. Sajnos mandula szemű barátainkat egyelőre hét lakat alatt őrzik, így továbbra is csak reménykedhetünk, hogy valóban mind küllemükben, mind az alkalmazandó játékstílusban elütnek majd a szövetséges és a szovjet erőktől.

Red Alert 3 - 14. kép Red Alert 3 - 15. kép Red Alert 3 - 16. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)