Hirdetés

Red Alert 3: Uprising - Birodalmi kampány és Yuriko trailer

|

A Red Alert erőteljesen elmangásodott a harmadik epizóddal, a hamarosan érkező kiegészítő pedig rátesz még egy lapáttal.

Hirdetés

A legújabb videóból a Felkelő Nap Birodalma kampányát és Yuriko hadjáratát ismerjük meg közelebbről. Összesen négy kisebb küldetéssorozatot kapunk majd a végleges verzióban, amelyek közül három a frakciók szemszögéből mutatja be a háború utóhatásait. A japánok kénytelenek a szigetországba betört szovjet medvével birkózni. Ebben lesz segítségükre a Giga Fortress, ami egy fej formájú repülő erőd. Naná, hogy a szájából eregeti a pusztító erejű sugarakat.
A Red Alert 3: Uprising három hagyományos RTS kampánya mellett megkapjuk negyedikként Yuriko hadjáratát. Végre megismerhetjük, hogyan lett egy közönséges diáklányból olyan psziónikus képességekkel megáldott lény, aki a FEAR sorozat Almájával is felvehetné a harcot. Ő is kislány, ő is borzasztóan erős, csak épp kedvesebben kuncog. Yuriko hadjáratában csak a lánykát irányítjuk, s ahogy kibontakozik a előttünk a történet, úgy sajátítunk el újabb és újabb képességeket. RPG-rajongók szeretni fogják.

yuriko-gstv.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)