Hirdetés

Red Alert 3: Uprising - Késik a megjelenés

|

Az Electronic Arts reggeli sajtólevele szerint hiú ábránd marad, hogy március közepétől megvásárolhatjuk a kiegészítőt.

Hirdetés

Pánikra azért semmi ok, nem állították le a fejlesztést hanem néhány hetes csúszást léptetnek életbe. Hogy ez a várható márciusi zsúfoltságra, vagy az extra fejlesztési idő iránti igényre vezethető-e vissza, még kérdéses. Az biztos, hogy nem a dobozok legyártása és a korongok nagyüzemi sütögetése a késedelem oka, lévén egyelőre csak és kizárólag (nem győzzük elégszer hangsúlyozni, pedig egyes hazai kereskedések dobozos verzióról fantáziálnak) digitális terjesztés révén lehet majd hozzájutni, mégpedig április 2. napjától.



Az expanzió finoman szólva hanyagolja a multiplayer játékmódokat, ami nem is baj, lévén ott erősít cserébe, ahol igazán kell. Négy rövidebb kampány, több tucat skirmish térkép és az egyre nehezedő feladatokat jelentő Commander's Challange szolgál a magányos farkasok örömére.
A letöltésre majd az EA online boltjában keríthetünk sort 19.99 dollárért.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)