Hirdetés

RED - American McGee új meséje

|

American McGee mindig is az elborultságáról volt ismert, és új ötlete sem az a tündérmese lesz, mint amit őseinktől hallhattunk.

Hirdetés

Ki ne ismerné American McGee-t, a játékipar egyik legelvetemültebb fejlesztőjét, akinek többek között az Alice-t, a Scrapland-et, a Bad Day LA-t, valamint a Grimm-et köszönhetjük? Szerintem már mindenki hallott róla, és az Alice folytatásának készítése mellett akad ideje új ötletekkel előállni.

Legújabb elborult feldolgozásának alanya a Piroska és a Farkas című édes kis mese, ám itt Piroska nem csak egy farkassal néz szemben, valamint a kosárkája mellett egy baltával is fel van szerelve. McGee reméli, hogy az idei GDC-n megtetszik valamelyik kiadónak az ötlet, és felkarolja őt. Mi neki szurkolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)