Hirdetés

Red Bull Mind Gamers - minden, amit a szabadulószoba világbajnokságról tudnod kell!

|

Huszonkét ország legjobb csapatai utaznak március végén Budapestre, hogy a lehető leggyorsabban teljesítjék a Mission: Unlock Enoch Világbajnokság feladatát.

Hirdetés

Budapestet szokás az escape roomok mekkájának is nevezni - rengeteg különböző témájú és kialakítású szobából próbálhatunk egyedül vagy csapatunkkal kijutni. Nincs is fővárosunknál ideálisabb helyszín egy világbajnoksághoz.

Március 23-25. között zajlik majd a Mission: Unlock Enoch Világbajnokság, melyre 22 országból (köztük az Egyesült Államokból, Dél-Koreából, de még Omanból is) kvalifikálták magukat csapatok. Hazánkból az RRR jutott be, mely 11 perc 51 másodperces idővel teljesítette a középdöntő feladatát. Az első két napon, 23-án és 24-én rendezik az elődöntőket, majd ezek két nyertes csapata küzd meg a döntőben, március 25-én este 8 órakor. Ezt élőben közvetíti a Red Bull TV, melyet ezen a linken elértek, vagy akár az itt található eszközökön, a dedikált alkalmazással is lehet nézni. 

További részletek megtalálhatók a hivatalos oldalon, a Facebook oldalon és a Twitter csatornán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)