Hirdetés

Red Bull X2010 Challange - Az országos döntő kapujában

|

A vidéki selejtezők lezárultak, a legjobbak már a főváros meghódítására készülnek, ahonnan egyenes út vezet Salzburgba, a nemzetközi döntő színhelyére.

Hirdetés

2011. április 5-én vette kezdetét a Red Bull X2010 Challenge magyarországi selejtezősorozata más-más időpontban Szeged, Debrecen, Pécs, és Győr Cinema City mozi termeiben. Már csak a budapesti selejtezőkör (Cinema City Aréna az Arena Plaza Bevásárlóközpontban) van hátra, amit ugyanazon a napon, 2011. április 16-án rendeznek meg, mint az országos döntőt.



A tét nem kevés, hiszen a legjobb játékos 2 db jegyet nyer a Forma 1 Magyar nagydíjra, ehhez még 2 db VIP jegyet a Forma 1 After Partyra (paddock látogagás), egy éves GameStar magazin előfizetést, végül és nem utolsósorban pedig részt vehet a nemzetközi döntőn, amit 2011 őszén rendeznek meg a salzburgi Hangar-7-ben.
A GameStar stábja is kitelepül a budapesti selejtező, illetve az országos döntő helyszínére, hogy szurkoljon az ügyességüket a Gran Turismo 5-ben összemérő versenyző kedvű játékosoknak. Standunknál 13 óráig vár benneteket kötetlen beszélgetésre Gyu, akit csinos hosztesz lány óv majd a rajongók tömegétől. Ha pedig mostanáig elmulasztottátok beszerezni a márciusi GameStar magazint, akkor a helyszínen kedvezményes áron szerezhetitek be.



A Red Bull X2010 Challenge budapesti selejtezőjére való regisztrációhoz a redbull.kommunikacio@hu.redbull.com e-mail címre küldjétek el neveteket, telefonszámotokat legkésőbb a selejtezőt megelőző napon 16 óráig, ha eddig még nem tettetek volna így! Mivel az előregisztráció során csak az első 30 főt veszik figyelembe, a többiek a helyszínen jelentkezhetnek a még szabad 10 hely valamelyikére. A mozi előterében kihelyezett Red Bull-os pultnál lehetőségük lesz regisztrálni az ún. „vigaszágas kvalifikációra", ahol az első 30 nevezőnek lesz lehetősége kipróbálnia magát a kihelyezett szimulátorok egyikén. A 10 legjobb időeredményt elérő játékos továbbjut a mozi terembe, ahol a már előzetesen regisztrált versenyzőkkel mérkőzhet meg.



Selejtező:

-Vigaszágas regisztráció: 09:45
-Vigaszágas kvalifikáció kezdete: 10:15
-Regisztrált játékosok érkezése: 10:00
- A virtuális pilóták a City Cinema Aréna egy mozivásznán versenyeznek időrendben egymás után. (Egyszerre egy teremben egy fő játszik, tehát teljes képernyőn, az „idő ellen" versenyeznek majd a játékosok.)
- A suzukai pályán teljesített két körből a jobb idő számít. Selejtezőnként a legjobb 10 időeredményt elért versenyzők jutnak be a döntőbe.
Sebastian Vettel első nekifutásra 1:11.540-es rekordot futott, meg tudod dönteni?!

Döntő:

Minden játékos két kört megy majd a Suzuka-i pályán, a Red Bull X2010-es prototípussal. Egyszerre egy teremben egy fő játszik, tehát teljes képernyőn, az „idő ellen" versenyeznek majd a játékosok.
A selejtezőkből továbbjutó 50 játékos kerül be az országos döntőbe. Párhuzamosan két teremben zajlik majd a verseny. Az 50 továbbjutó pontosan be lesz osztva terem és kezdési időpont szerint. Óránként 20 fő versenyez majd, ami termenként 10 főt jelent óránként.

Eredményhirdetés 16:15-kor!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)