Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - a Nintendo örülne egy Switches portnak

|

Reggie Fils-Aime szeretné, ha a Switchen is játszható lenne a Rockstar remekműve.

Hirdetés

A Nintendo arca szívesen fogadná 2018. egyik legnagyobb dobását a cég konzolján, ám nem feltétlen érdemes beleélni magunkat a gondolatba.

Hirdetés

A három nap leforgása alatt 725 millió dolláros bevételt termelő Red Dead Redemption 2-be valószínűleg mindenki szívesen befektetne, ám a Nintendo egyelőre kimaradt a buliból. Ez persze nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy mekkora területű nyílt világgal és egészen döbbenetes grafikai részletességgel dolgozik a Rockstar Games játéka, ebben a formában pedig biztos nem bírná el a Nintendo Switch hardvere.

A The Hollywood Reporternek adott interjújában Reggie Fils-Aime, a Nintendo of America elnöke ejtett pár szót az esetleges Switches portról:

Imádnánk, ha a Switchen is ott lenne a játék. Azonban - és itt nagyon fontos figyelembe vennünk a fejlesztési folyamatokat -, a Red Dead Redemptiont éveken át fejlesztették, már jóval az előtt is, hogy a Nintendo Switch egyáltalán szóba jött volna. Így, a fejlesztők oldaláról nézve, haladniuk kellett és befejezni a játékot, amin hosszú ideje dolgoztak, majd azután nézhették meg a további lehetőségeket.

Hasonló okokra hivatkozva Fils-Aime elárulta, hogy a mostanában érkező third-party nagydobásokat mind a Nintendo Switch megszületése előtt kezdték el fejleszteni, viszont nem zárja ki, hogy a jövőben esetleg néhányuk mégis megjelenhet a konzolon. Néhány évvel ezelőtt nem gondoltuk volna ugyan, de a Switch egész szépen kezd felzárkózni a két rivális konzol játékfelhozatalához, így mi már azon sem lepődnénk meg, ha egy-két éven belül a Rockstar westernjébe is ellátogathatnánk a Nintendo konzolján.

Ti vevők lennétek egy Switches Red Dead Redemption 2-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)