Hirdetés

Red Dead Online - novemberben indul, először bétában

|

A Rockstar végre beszélt egy kicsit a Red Dead Redemption 2-t kísérő online játékról is.

Hirdetés

Bár a Grand Theft Auto Online-nal az játszhat, aki a Grand Theft Auto V-öt megveszi, igazából két különálló játékról beszélhetünk. Már csak azért is, mert a GTA Online a mai napig látványosan bővül, a GTA V meg nem igazán.

Hirdetés

A Red Dead Online-hoz is a Red Dead Redemption 2 megléte a beugró, és nem október 26-án jelenik meg, hanem valamikor novemberben. A leírás szerint az eredeti RDR többjátékos élményét fejlesztették tovább, kooperatív és kompetitív játékelemekkel keverve a narratívát. Folyamatosan frissülni fog, de hogy mivel, azt egyelőre nem részletezték. Még mindig bízunk a sugármeghajtású lovakban, akármennyire is azt állítják a készítők, hogy ahogy a sztoriban, itt sem lesz száguldozás és semmi elrugaszkodott dolog. A Heists, az After Hours, a The Doomsday Heist, a Gunrunning frissítések alapot adtak a Red Dead Online tartalmainak is, valami ezekben látottakhoz hasonlóra érdemes gondolni a tennivalók és lehetőségek kapcsán.

A GTA Online-nál szerzett tapasztalatok után a Rockstar már előre bejelentette, hogy lesznek bajok a startnál, ezért is indul az élmény nyílt bétában. Reméljük, nem kell sokat várnunk további részletekre.

Egyébként még sokáig fog frissülni a GTA Online is, a Red Dead Online indulása nem jelenti, hogy teljesen áthelyeződik a fókusz. Aztán majd meglátjuk, hogy a játékosbázis átpártol-e, vagy esetleg felváltva játszik a két játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)