Hirdetés

Red Dead Online - az új frissítést követően már nem lesz olyan könnyű rosszfiúnak lenni

|

Hamarosan kap egy méretes update-et a Red Dead Online, ami komoly változásokat hoz magával.

Hirdetés

A mai napon a Rockstar Games bejelentette, hogy február 26-án érkezik majd meg a még mindig béta állapotú Red Dead Online legújabb frissítése, ami számos újítás mellett a játékosok láthatóságát is teljesen átalakítja. 

Hirdetés

A játékosok visszajelzései alapján gyúrják át a minimap működését: alaposan lecsökken az a táv, amin belül jelezni fogja nekünk a térkép a többi játékost, 150 méteren túl már bizony nem fogunk senkit sem látni. Minderre értelemszerűen azért volt szükség, hogy a játékosok ne tudják már távolról kipécézni a másikat és akár városokon át követni azt, akivel el szerettek volna bánni. Ennek kapcsán jön majd be az a változtatás is, amelynek köszönhetően az agresszív játékosok bizony feltűnnek mindenki térképén. Minél több gyilkosságot követnek el emberek és hátasaik ellen, annál vörösebbre változik a kis pöcök, ami jelzi őket a térképen. Természetesen abban az esetben, ha felhagynak a bűnözői életmóddal, egy idő után ez a hatás elmúlik. További nehezítés lesz az NPC fejvadászok megjelenése. Ők azokat akarják majd puskavégre kapni, akik magas vérdíjjal a fejükön caplatnak át a prérin. 

A törvény sötét oldalán garázdálkodók megregulázása mellett persze másra is jut hely a frissítésben: bevezetik például a napi kihívásokat. Ezek a kihívások nagyjából az összes játékbéli tevékenységet lefedik, akad köztük növények elmajszolása, kereskedelem az orgazdával, vadállatok levadászása és megnyúzása, banditák rejtekhelyeinek kipucolása, és még sok egyéb vadnyugati tennivaló. A kihívások teljesítéséért nem csak XP, hanem akár aranyrögöket is kaphatunk - ezek a rögök válthatóak be ugyebár aranyrudakra, amik a Red Dead Online valódi pénzért is vásárolható fizetőeszközei. 

Ugyancsak a játékosok visszajelzései alapján számíthatunk még pár apróbb változtatásra, javítják például a fegyverek közötti balanszt is. A Rockstar ígérete szerint a jövő hét folyamán kapunk még új információkat a frissítés kapcsán, mi természetesen azokról is beszámolunk majd, szóval érdemes lesz figyelni a GSO-t. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)