Hirdetés

Red Dead Online - már valódi pénzért is vásárolhatunk játékbeli aranyat

|

Mostantól már a pénztárcánk segítségével is hozzájuthatunk a Red Dead Online virtuális csillogó javaihoz.

Hirdetés

Sokan kalandoznak a Rockstar vadnyugati játszóterén, hiszen egy ideje elérhető a Red Dead Redemption 2 többjátékos módja, a Red Dead Online. Ráadásul a jelek szerint már nem csak játékon belül juthatunk hozzá az online kaland prémium fizetőeszközéhez.

Hirdetés

Az új frissítéssel együtt megérkeztek a miktrotranzakciók is a Red Dead Online-hoz, mostantól valódi pénzért is vehetünk aranyrudakat. Többféle csomag közül választhatunk, így a legolcsóbb ajánlatot választva 25 aranyat szerezhetünk 9.99 dollárért, tehát közel 3000 forintért, a legdrágább pakkért pedig 99.99 dollárt, vagyis majdnem 30000 forintot kell fizetni, és 350 aranyat kapunk a pénzünkért. Emellett van még egy egyszeri ajánlat is, ami 25 aranyat ad 4.99 dollárért, nagyjából 1500 forintért.

A játékbeli aranyrudakból egyébként leginkább csak kozmetikai cuccokat lehet vásárolni, szóval nem igazán vannak hatással a játékmenetre, de még így is hosszú órákba telhet, mire összekaparunk egyet, tehát a türelmetlen tehetősök most költhetnek, ha éppen erre van igényük.

Ti vesztek majd aranyat valódi pénzért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)