Hirdetés

Red Dead Online - holnap indul, de még nem játszhat mindenki

|

A hét során fokozatosan engedik majd be a játékosokat, először az Ultimate Edition vásárlói vághatnak neki a kalandnak.

Hirdetés

Majdnem pontosan egy hónappal a Red Dead Redemption 2 megjelenése után elstartol a Red Dead Online, egyelőre béta változatban, hogy ne legyen nagyon ciki, ha megjelennek ugyanazok a hibák, amik a GTA Online első napjaiban is.

Hirdetés

A kapukat holnap nyitják meg az Ultimate Editiont választók előtt, november 28-án viszont már azok is játszhatnak, akik október 26-án, a megjelenés napján elindították a játékot. Csütörtökön beengedik az első hétvégéseket (akik október 26. és 29. között legalább egyszer beléptek a Red Dead Redemption 2-be), november 30-án, pénteken pedig mindenki mást. 

A játékról egyelőre csak annyit tudni, hogy saját, testreszabható karaktert indíthatunk, és az RDR2 világában bandázhatunk akár hét másik arccal egy alakulatban. Horgászhatunk, vadászhatunk, rabolhatunk, harcolhatunk, küldetéseket teljesíthetünk, ismerős arcokkal találkozhatunk. Holnap sokkal okosabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)