Hirdetés

Red Dead Online - érkeznek a szerepek, és lehet háziállatunk is

|

Végre többet tudtunk meg arról a frissítésről, ami igazán értékessé teszi majd a Rockstar multis játékát.

Hirdetés

Most sem rossz játék a Red Dead Online, de ahogy azt diplomatikusan fogalmazva mondani szokták, van még hova fejlődnie. A teljessé válás után a következő lépés a szerepek bevezetése lesz, melyre, ha minden igaz, még a nyáron sor kerül.

Hirdetés

Első körben három fogalkozás közül választhatjuk majd ki a nekünk tetszőt: lehetünk fejvadászok (Bounty Hunter), kereskedők (Trader) vagy gyűjtők (Collector). Eldöntjük, mely úton indulunk el, és ennek megfelelően kapjuk a feladatokat, küldetéseket.

Bounty Hunter szerepben az elsődleges feladatunk értelemszerűen célpontok elfogása vagy kivégzése lesz. Jutalomként kaphatunk megerősített lasszót a keményebb ellenfelek elkapásához, sprintelés közben használhatjuk az Eagle-Eye nézetet, ügethetünk lóval, vagy további tárgyakat, képességeket, fejlesztéseket oldhatunk fel.

Traderként szőrmével, bőrrel, egyéb állati maradványokkal kereskedhetünk, és ha jól csináljuk, fegyverszekrénnyel, üsttel, vagy egy veszélyt jelző négylábú állattal bővíthetjük táborunkat. Szintén szerezhetünk képességeket, fejleszthetjük felszerelésünket.

A Collector életutat választva elveszett ékszerek, ritka nyílhegyek megtalálásával és pénzre váltásával válhatunk sikeressé. Jutalmunk fejlettebb távcső, lóra szerelhető lámpás, valamint fémdetektor lehet, meg persze néhány extra képesség.

További részleteket később fog elárulni a Rockstar, mert több van ebben, mint amennyit most elmondtak. A frissítés emellett finomításokkal varázsolja majd jobbá a játékélményt. Átdolgozzák az irányítást és a lövöldözést, hogy azok reszponzívabbak legyenek, szívósabbá teszik a Defensive módban játszókat, lootokkal szórják tele a világot, illetve lehetővé teszik majd, hogy megváltoztassuk karakterünk kinézetét, bár ez talán mindegy is, akárhogy állítgatjuk, ugyanolyan ronda marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)