Hirdetés

Kényelmetlenül sok a csaló a Red Dead Online-ban

|

A GTA Online után a Rockstar másik többjátékos játszóterét, a Red Dead Online-t is ellepték a különféle csalásokkal előnyhöz jutó felhasználók, de a stúdió elkezdte eltávolítani a gyanús elemeket.

Hirdetés

A csalásokkal el lehet szórakozni; ezzel alapvetően nincs is baj, ameddig csak egyjátékos módban használjuk őket, hiszen itt legfeljebb a saját játékélményünket tehetjük tönkre. Az viszont igen alávaló dolog, ha valaki egy többjátékos módban próbál meg ilyen módon előnyhöz jutni a többiekkel szemben, márpedig jelenleg a Red Dead Online-ban jó páran ezen ügyködnek.

Hirdetés

Ha egy kicsit szétnézünk a közösségi felületeken és a fórumokon, akkor jó pár videót találhatunk, ahol a gyanútlan játékosok valami egészen váratlan helyzetbe futnak bele, amit a csalók idéznek elő. Ezek változatossága igen széles spektrumon mozog: találunk olyanokat, akik mások pénzét szipolyozzák el, végtelen életet vagy állóképességet állítanak be maguknak vagy furcsa anomáliákat hoznak létre, amik hatására az állatok tetemei ráragadnak az emberekre, a képen látható, horrorfilmbe illő kreatúrákat létrehozva ezzel:

Olyan is akad, hogy a semmiből az ember egyszer csak 30 éhes medvével találja szemben magát, hála a vicces kedvű cheatereknek:

Természetesen a Red Dead Online-ban modokat és hackeket használni teljesen szembemegy a játék felhasználási feltételeivel, így a fejlesztők már el is kezdték kitessékelni azokat a felhasználókat, akik nem szeretik betartani a szabályokat. Ti mennyire érzitek problémásnak a csalók jelenlétét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)