Hirdetés

Megéri bejelentkezni a Red Dead Online-ba az elkövetkezendő hetekben

|

Komoly jutalmakkal megpakolt események, ingyenes tartalmak, és új ruházatok várnak azokra, akik a közeljövőben benéznek a Rockstar vadnyugati kalandjának többjátékos szekciójába.

Hirdetés

Noha Red Dead Online sikerben messze elmarad a GTA Online-tól, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne egy igen népes felhasználóbázisa. A fejlesztők időről időre olyan eseményekkel készülnek a játékosoknak, melyeken mindenféle hasznos holmira tehetnek szert, vagy felgyorsíthatják a fejlődést - ezúttal mindkettőre lehetőségetek lesz. 

Hirdetés

Ezen a héten minden Free Roam Eventért dupla tapasztalati pont, RDO$ és arany jár, tehát mindenképp megéri ezeket pörgetni. Már csak azért is, mert aki április 20 előtt teljesít egy ilyen eseményt, az bármilyen 15. szint alatti kabátot fél áron húzhat be. A megszerzett pénzeteket amúgy is most érdemes költeni, mivel rengeteg akció élesedett a héten, így a shotgunokon, a tölténytartókon és a lovakon 30%-os, a közelharci fegyvereken 50%-os, az emote-okon 70%-os, az Ability Cardokon pedig 80%-os kedvezmény van. 

Aki április 17 és 20 között bejelentkezik a Red Dead Online-ba, az ráadásul egy ingyen Ability Carddal lesz gazdagabb, amit a 48 órán belül elküldenek számára a Benefits szekcióba. Emellett április 27-ig egy csomó limitált tárgyat húzhattok be a Wheeler, Rawson & Co. katalógusából, úgyhogy azok között is érdemes lehet szétnézni. 

Ti visszanéztek pár küldetésre a Red Dead Online-ba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)