Hirdetés

Red Dead Online - nyáron már kasztok közül is válogathatunk

|

Hatalmas frissítést kaptak ma a Red Dead Online játékosai, de természetesen a jövőben is sok újdonság vár majd ránk

Hirdetés

Érdemes belépni a Red Dead Online-ba akkor is, ha már jó ideje nem néztetek a játék felé, hiszen ma megérkezett az eddigi legnagyobb frissítés, ami egy csomó új küldetést és egyéb finomságot hozott magával. Mindez persze nem jelenti azt, hogy innentől a Rockstar fejlesztői csak üldögélnének a babérjaikon. 

Hirdetés

A mai frissítéssel párhuzamosan már el is árulták nekünk, nagyjából mire számíthatunk 2019 tavasza és nyara folyamán. Május 21-én például új Free Roam küldetések, illetve új ruhadarabok érkeznek. Alig egy héttel később ismét a Free Roam szekció bővül, de ezúttal új Showdown tartalmakra is számíthatunk. Újabb egy hét elteltével, június 4-én ismét egy új Showdown mód érkezik a játékba, valamint számíthatunk egy Railroad Baron Free Roam nevezetű játékbéli eseményre is, amely során egy mozgó vonaton kell vasúti kocsikat elfoglalni. Június 11-én a Sport of Kings Showdown mód debütál, sőt limitált ideig elérhető, és normál új ruhák is érkeznek. 

A felsoroltaknál azonban sokkal izgalmasabbnak tűnik a nyáron esedékes újabb nagy frissítés. Ennek keretein belül megkapjuk az első három olyan szerepkört, amelyet kiválasztva specializálódhat a karakterünk. A bounty hunterek bűnözőkre fognak vadászni, a traderek saját boltot húzhatnak fel a táborhelyen, a collectorok pedig valódi kincskeresőkké válhatnak. Mindegyik szerepkör egyedi játékélményt, valamint kasztspecifikus öltözékeket és fegyvereket kínál. Csak rajtunk múlik, hogy egy konkrét szerepkörre fókuszálunk, vagy párhuzamosan teljesítünk mind a háromban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)