Hirdetés

Red Dead Online - új játékmód és új esemény érkezett

|

A professzionális vonatrablók fogják igazán élvezni a legújabb frissítést.

Hirdetés

Az e heti Red Dead Online frissítés egy új Showdown móddal, a Public Enemyvel toldotta meg a választékot, és beindított egy Free Roam eseményt, ahol a cél minél több vonatkocsi elfoglalása.

Hirdetés

A Public Enemyben a játék mindkét csapat egy-egy játékosát közellenséggé lépteti elő. Ha az ellenség lelövi a te csapatod kijelölt játékosát, akkor azért ők kapnak pontot, de közben a Public Enemy is öldökölhet, hogy a saját csapatának pontszámát gyarapítsa. A Public Enemy jelölés rendszeresen másik játékosra vándorol.

Az új Free Roam esemény, a Railroad Baron lényege, hogy elfoglaljunk és megtartsunk egy vonatkocsit, ameddig csak lehet.

A frissítéssel pár új ruha is érkezett, többek között egy Bellerose Hat, amit mindenki megkap ajándékba, aki még a héten bejelentkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)