Hirdetés

Red Dead Online - jön a horgász kihívás és a verseny az aranypáncélért

|

Rengeteg új játékmódot kapunk a jövő heti tartalmi csomagban.

Hirdetés

A vadnyugat sosem volt még ilyen vad: hamarosan több tucat cowboy sorakozhat fel a tavaknál teljesíteni az új horgász kihívásokat. Persze a Rockstar azoknak is kínál bőven tennivalót, akik inkább puskákat lengetnek botok helyett.

Hirdetés

A jövő heti csomaggal bekerül egy érdekes új játékmód, a Fool's Gold, amiben egyvalaki egy hatalmas aranypáncélt hordhat majd. A többi résztvevőnek az lesz a célja, hogy lelője a páncélt hordó játékost, a sikeres versenyző pedig pontokat és a páncél viselésének jogát fogja megkapni jutalmul. Mindeközben a páncél hordozója persze megpróbál majd minél több játékost lelőni és pontokat felhalmozni.

A Fool's Gold mellett három másik Showdown Mode is bekerül: Up in Smoke, Spoils of War, és Plunder. Utóbbiban csapatokba verődve küzdhetünk a túlélésért és minél több zsákmány lenyúlásáért.

A lényegi tartalom természetesen a horgász kihívás lesz. Mindenki, aki megpróbálkozik teljesíteni a Fishing Challenge-ek egyikét, megkap hozzá minden szükséges felszerelést (horgászbot, csali stb.).

A frissítéssel egyébként érkezik több új emote és pár új fegyver is. Maga a Red Dead Online csomag február 26-án jelenik meg minden platformra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)