Hirdetés

Red Dead Online - a Rockstar átdolgozza a jutalmakat és az árakat

|

A küldetések teljesítéséért járó jutalom nagyon kevés, és minden nagyon drága. Ezt nem csak a játékosok vették észre.

Hirdetés

Elég nehéz gazdasági helyzetben lehet a Red Dead Online idejében az ország, a fegyverekért is a Red Dead Redemption 2-ben látott összeg többszörösét kérik. Cserébe a melók nem fizetnek nagyon jól.

Hirdetés

Ez hamarosan változni fog. A Rockstar által közzétett blogbejegyzésben a csapat kiemelte, hogy elsősorban a játékbeli gazdaság kiegyensúlyozásán, valamint a játékosok kirúgását okozó bugok javításán dolgozik. Elmondták, a játékot eleve úgy készítették el, hogy minden ilyet gyorsan tudjanak állítani, már a hét végén érkezhetnek az első változások, a jövő héten pedig továbbiak követhetik őket. Addig is várják a felhasználói visszajelzéseket.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak a Red Dead Online-nal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)