Hirdetés

Red Dead Online - mindenki kap egy kis pénzt, változnak az árak is

|

A cuccok olcsóbbak lesznek, a melókért nagyobb jutalom jár, és hogy mindenki boldog legyen, egy zsák arany és némi RDO$ is a markunkat ütheti.

Hirdetés

Nagyon jól tette a Rockstar, hogy először csak béta állapotban indította el a Red Dead Online-t, mert mint az hamar kiderült, van még mit javítani.

Hirdetés

Legtöbben a gazdaság működését sérelmezték: túl kevés pénz járt a feladatok teljesítéséért, és őrülten drága volt minden. Ennek nyomán minden Free Roam küldetés, esemény, egyéb missziók és módok teljesítése után több pénzt kapunk, illetve a legtöbb fegyver ára csökkenni fog. Akinek sikerült annyit összegyűjtenie, hogy megvegye valamelyiket, visszakapja a különbözetet legkésőbb hétfőig. Szintén változik a bundák, a halak és a lóújraélesztő szérum értéke is. 

Mindenki, aki legkésőbb holnap reggel 9-ig belép a játékba (a Red Dead Online-ba, nem csak a RDR2-be), kap 250 dollárt és 15 aranyrudat, mely legkésőbb december 14-éig jóváíródik.

Mondjátok el, szerintetek eleget változtatott-e a fejlesztőcsapat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)