Hirdetés

A hét végéig igazán érdemes fejvadásznak állni a Red Dead Online-ban

|

Ezen a héten minden Bounty Mission teljesítéséért extra 50 szerep-XP jár, de sok más extrával is készül az online játék.

Hirdetés

A Rockstar multis játéka a kissé döcögős indulás után folyamatosan fejlődik, mondhatni, épül-szépül a digitális vadnyugat. A kiadó persze igyekszik mindenféle csábító lehetőségekkel és eseményekkel behúzni az elbizonytalanodó játékosokat - és persze újakat is - az online multiplayer világba. Most a szerepek fejlődéséhez kapunk extrát, ha rágyúrunk a fejvadász küldetésekre.

Hirdetés

Február 24-ig tart az az extra esemény, amelyben minden fejvadász küldetés - a tíz Legendary célpontot is beleértve 50 százalékkal megnövelt szerep-XP-vel kecsegtet. Ugyanígy a free roam fejvadász eventeknél is felturbózott jutalomra számíthatunk.

Az se gond, ha másfajta akcióra vagy rápörögve az online western-világban, ugyanis szintén február 24-ig a Showdown mód is 50 százalékos XP-boosttal jár, szóval a PVP kedvelőknek is joggal viszkethet a tenyere. És ez még mindig semmi. Ugyanígy A versenyekben is 50 százalékkal nő a nyerhető XP.

A hét kiemelt eseménysorozata pedig a Gun Rush: Teams, ahol a már csapból is folyó Battle Royale koncepció mentén eshetünk egymásnak egy folyamatosan szűkülő területen, amelyen találhatunk csomó lovat, fegyvert és páncélt, hogy aztán végül egy bizonyos Kurgan (lásd még a Hegylakó című szószedet alatt) szavajárásával csak egyetlenegy maradjon.

Az se gond, ha valaki a fejlődés helyett inkább a pénzre hajt: nekik is akad miért benézni a játékba a héten. A Wheeler, Rawson & Co. katalógusban kellemes engedményekre lehet bukkanni, például 30 százalékkal olcsóbb a LeMat Revolver és a Repeating Shotgun, valamint a Reinforced Lasso, ami azért is fontos, mert az élve leszállított célpontokért több fejpénz jár. Hű, lassan olyanok vagyunk, mint egy tévéshopos hirdetés, pedig azt még el sem mondtuk, hogy elérhető a a Schofield Revolver és a Bolt-Action Rifle fejvadász verziója is.

Ééééés még mindig van tovább, rendelje meg most, és ajándék szecskavágó készletet adunk ajándé... izé, na, tényleg nehéz elvonatkoztatni. Szóval annyi van még hátra, hogy a PlayStation Plus előfizetőknek a zsebébe pottyan 3 ingyen Moonshiner Mash Refill és 3 Trader Resupply, akinek pedig a Rockstar Social Clubbal összekapcsolt Twitch Prime fiókja van, egy ingyen Collector's Bag és egy Polished Copper Moonshine Still Upgrade boldog tulajdonosa lesz.

Hát nem csodálatos mostanában KOVBOJNAK lenni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)