Hirdetés

Red Dead Online - megváltoztathatjuk majd karaktereinket

|

Sok újdonság jött most a játékba, de sokkal fontosabb, ami később vár ránk.

Hirdetés

Bár a szerepek (vagy szakmák) nyárra ígért bevezetéséről semmi hír nincs egyelőre, a Rockstar foglalkozik a Red Dead Online-nal. A legújabb frissítés az Xbox One-osoknak lehet kiemelten érdekes.

Hirdetés

A Microsoft platformján játszók megkapják a korábban PlayStation-exkluzív tartalmakat, így az Ancient Tomahawkot, a Make it Count tomahawkos módját, a Perlino Andalusian lovat, a Belanger nyerget, egy rakás öltözéket, valamint a Last Stand módot.

A szabóknál mindkét platformon megtalálhatjuk a Common Flat Cap sapkát és a Horsfall Overshirt felsőt, a Wheeler, Rawson and Co. katalógusból pedig további ruhákat rendelhetünk. A héten 20%-kal több XP jár az ability cardok használatával, a magas szintű játékosok 25%-os kedvezménnyel vásárolhatnak speciális nyergeket, a korábban 41-es szint felett vásárolható lovak már 40-től elérhetőek lesznek, a 30 felettieknek járó sapkákat pedig akár a 10-esek is megszerezhetik.

A fejlesztők említést tettek arról, hogy karakterünket átalakíthatjuk majd az elért eredményeink megtartása mellett, illetve akár Defensive, akár Offensive módot állítottunk be, a rendszer nem állítja majd át szabad kószálásba visszalépéskor. Még nem tudni, mikor jönnek ezek az újtások, ahogy azt sem, hogy más, felhasználók által kért dolgokat mikor élesítenek, de ahogy többet tudunk, szólni fogunk. Addig is olvassátok el tesztünket a Red Dead Online-ról, ha még nem tettétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)