Hirdetés

Kétfejű csontvázakat küldenek a hackerek a gyanútlan Red Dead Online-játékosokra

|

Néhány játékos egészen furcsa módszerrel rukkolt elő, hogy borsot törjön a többiek orra alá.

Hirdetés

Várható volt, hogy a Red Dead Redemption 2 PC-s megjelenése után nem sokkal meg fognak jelenni az online módban azok a játékosok, akik különböző módokon belepiszkálnak a játékba. Talán még nem olyan rossz a helyzet, mint a GTA Online-ban, de azért akadnak már zavaró tényezők.

Hirdetés

Szerencsére ezúttal nem olyan dologról van szó, ami tönkreteszi valakinek a játékát, inkább csak alaposan ráijeszthet a szerencsétlen áldozatra. Többen is arra lettek figyelmesek, hogy a semmiből egyszer csak előtűnt egy kétfejű csontváz, majd szó nélkül elkezdte püfölni a karakterüket. Mindez így fest a játékban:

I got attacked by something I never expected from r/RedDeadOnline

Másvalakit Grizzlies Westnél támadott meg egy ugyanilyen teremtmény. A játékos éppen fémdetektorozott, amikor hátulról megütötte egy csontváz, ami aztán rögtön utána el is szaladt. Elsőre akár azt is hihetnénk, hogy valami játékbeli eseményt vezet fel így a Rockstar, de valójában hackerek műve az egész. Egyesek szerint a csalók gyakran lebegnek a felhők között, szóval ha véletlenül titeket is megtalálna egy ilyen rémség, nem árthat felnézni az égre, hátha megpillantjátok a támadás mögött álló játékost.

Már csak azt nem értjük, miért pont kétfejű csontvázakat használnak a hackerek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)