Hirdetés

Red Dead Online - november végén indulhat

|

A játékra egy kicsivel többet kell várnunk, mint amennyit a GTA Online-ra kellett a GTA V megjelenése után.

Hirdetés

Közel két hete jelent meg a Red Dead Redemption 2, szépen döntögeti is a rekordokat, rabolja a játékosok életéből az értékes órákat. A Rockstar hagy időt a 60 órás sztori és a még legalább 6-7 órányi mellékküldetés befejezésére, mielőtt kinyitná a Red Dead Online kapuit.

Hirdetés

Az online játék nyílt bétája november végén veszi majd kezdetét. Korábban csak annyit jelentett be a csapat, hogy valamikor novemberben indul, de most már legalább ennyivel is közelebb jutottunk. Várhatóan hamarosan elkezdik promózni, elárulják, hogy milyen tennivalókra, küldetésekre számíthatunk, de biztos, hogy jó móka lesz. Én például nagyon szeretnék multiban pókerezni, de csak úgy, hogy közben nem jöhet be senki szétlőni a kocsmát.

Ti mit vártok a Red Dead Online-tól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)