Hirdetés

Red Dead Online - ezekkel a módokkal indul

|

Sztoriküldetéseket is játszhatunk, és battle royale mód is lesz a ma induló Red Dead Online-ban.

Hirdetés

A héten szép lassan mindenkit beenged a Rockstar a Red Dead Online bétájába, de ma még csak az Ultimate Edition vásárlói fognak tudni játszani.

Hirdetés

Az adatbányászok már belemásztak a kódba, és kiderítettek ezt-azt. Először egyebek mellett egy Horley nevű fickónak teljesítünk majd küldetéseket, ezek segítenek megérteni a Red Dead Online működését. Ezt követően belevághatunk a többjátékos módokba, melyek közül az alábbiakra sikerült rábukkanni egyelőre:

Make It Count: 32 játékos küzd meg egymással korlátozott számú/típusú fegyvereket használva, miközben egy kör egyre szűkül. Ennek Strawberry, Stillwater Creek és Tall Trees is helyszínéül szolgálhat.

Most Wanted: Mindenki mindenki ellen játszik, az lesz a győztes, aki a legtöbbet öli. Minden gyilkossággal növekszik az elkövetőre kiszabott vérdíj, amit a többiek zsebelnek be. Saint Denisben, Tall Treesben, Thieves Landingen, Tumble Weedben és Valentine-ban játszható.

Name Your Weapon: Szintén mindenki mindenki ellen megy. Mi döntjük el, milyen fegyvert akarunk használni, viszont ettől függ, hány pontot zsebelhetünk be. A Lanik Electrical, Tall Treas, a Heartland Oil Fields, Fort Mercer és Annesburg szolgálhat az összecsapások színteréül.

Team Shootout: Sima TDM a térkép különböző pontjain.

Versenyek: Háromféle van: az egyikben A-ból B-be megyünk, egy másikban köröket teljesítünk, a harmadikban pedig ellenőrzőpontokon hajtunk át tetszőleges sorrendben.

Egyelőre ennyit tudunk, de biztos, hogy ahogy megnyílnak a szerverek, még sok más kiderül. Arról, hogy ki mikortól játszhat, itt írtunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)