Hirdetés

Red Dead Online - az új frissítésnek hála saját szeszfőzdénk is lehet

|

Sőt, illegális ivókat is nyithatnak majd a legnagyobb vadnyugati gengszterek.

Hirdetés

Moonshine néven illetik az Egyesült Államokban a pancsolt égetett szeszeket, amelyeket általában illegálisan főznek le az ezzel foglalkozó szaktekintélyek. Leggyakrabban méretes befőttesüvegekben tárolják a "nedűt", ami így egyből felismerhető. Hamarosan pedig a Red Dead Online világában is megindulhat a nagyipari termelés. 

Hirdetés

A december 13-án élesedő új frissítésnek hála ugyanis bekerül a játékba a moonshine előállítása és a vele való kereskedelem is csakúgy, mint az illegális bárok és a hozzájuk kapcsolódó új küldetések. Moonshiner, azaz szeszfőző az a játékos lehet, aki elérte az ötös szintet a Trader szerepkörben, vagy legalább elvégzett egy eladási Trader küldetést. Ha ez megvan, akkor már mehetünk is megvenni a lepárlóberendezéseket, és indulhat a szeszfőzés. Ha pedig eléggé felpörgött az üzlet, akkor alvilági bárokat is nyithatunk, amit teljesen testre lehet szabni, simán pakolhatunk például beléjük táncteret és rezesbandát. 

Ti visszanéztek majd a játékba a frissítést követően? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)