Hirdetés

Red Dead Online - lehet, hogy nullázzák majd a rangokat

|

A Rockstar reméli, hogy nem lesz erre szükség, de mivel a játék most még pár hétig béta állapotban fut, erre is készülnünk kell.

Hirdetés

Ma, várhatóan délután fél 3-tól újabb játékosok kapnak hozzáférést a Red Dead Online bétájához: mindenki, aki a megjelenés napján játszott, nekivághat a kalandnak.

Hirdetés

A Rockstar a héten sorra engedi be az embereket, pénteken teljes erővel elindul a bétatesztelés. A játék már jelenlegi állapotában is sok lehetőséget kínál, de folyamatosan bővítik, a visszajelzések alapján módosítják, hogy a lehető legjobb legyen. Előfordulhat, hogy a nagyobb jó érdekében nullázni kell az elért eredményeket, és mindenki kénytelen lesz elölről kezdeni a fejlődést, de a fejlesztők is remélik, hogy erre nem kerül sor. Mégis jó, ha készülünk rá, és senkit nem ér váratlanul egy nullázás.

A tesztelés hetekig, hónapokig is elhúzódhat, annyi időt szánnak rá, amennyi kell. Ha már játszotok vele, mondjátok el kommentben, mik a tapasztalataitok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)