Hirdetés

Red Dead Online - a Rockstar tanácsokkal segíti a játékosokat

|

A fejlesztők segítenek egy kicsit, hogy könnyebben boldoguljunk a virtuális vadnyugaton.

Hirdetés

Már mindenki számára elérhető a Red Dead Redemption 2 többjátékos része, ahol számos más játékossal együtt kell osztoznunk a hatalmas játéktéren. Viszont most érkezett egy kis segítség, ami minden újonc számára jól jöhet.

Hirdetés

A tesztelők visszajelzései alapján a Rockstar Games úgy döntött, közzétesz egy rövid segédletet, ami tartalmazza a Red Dead Online alapvető tudnivalóit, illetve néhány olyan trükköt is, amelyek nagyban megkönnyíthetik a vadnyugaton való kalandozást.

Karakterkészítés: Részletesen testre szabhatjuk karakterünk kinézetét, valamint arcvonásait. Az X vagy az A gomb megnyomásával pedig még részletesebben állítgathatjuk az egyes elemeket. Játék közben is változtathatunk a hajviseleten és a szakállon, viszont például a szemet vagy a szájat értelemszerűen nem cserélhetjük le. Ha nem tetszik a karakterünk, akkor a Player menüben a négyzet vagy az X gomb hosszan tartó lenyomásával egyszerűen törölhetjük.

Player menü: A D-pad bal gombjával nyithatjuk meg a menüpontot, ahol aztán például láthatjuk, mennyien vannak jelen az adott sessionben, bandát alapíthatunk vagy csatlakozhatunk egyhez, illetve akár még táborunkat és lovainkat is menedzselhetjük.

Gyors utazás: Az útjelző táblák használatával pillanatok alatt bandánkhoz vagy pajtásainkhoz utazhatunk, sőt még a táborunkba is visszatérhetünk.

A Land Of Opportunities: A Blackwater városában élő Horley-tól megszerezhetitek A Land Of Opportunities névre hallgató co-op küldetéssorozatot. A sztorialapú missziók közben hozott döntéseink alapján növekedhet vagy csökkenhet karakterünk honorja, és vadonatúj arcokkal is összefuthatunk. Sőt, akár újra is játszhatjuk az egyes küldetéseket, ha megnéznénk, milyen hatással vannak az eseményekre a különböző döntések.

Kincses térképek: A 10-es rang elérése után megkapjuk első kincses térképünket, ami értelemszerűen értékes jutalomhoz vezet. Ráadásul minden 5. rang után kapunk egy térképet, és az is előfordulhat, hogy egy Hideout kipucolása vagy egy Ambush túlélése után is találunk egyet valamelyik elhullott ellenfélnél.

Katalógus: A D-pad bal gombjának hosszan tartó lenyomásával előhozhatjuk a katalógust, ahol aztán például fegyvereket, lőszereket és egyéb hasznos dolgokat szerezhetünk be. Ha pedig épp nem vagyunk játékban, akkor akár a Social Clubon keresztül is bevásárolhatunk.

Képességkártyák: A combat, recovery és defense kategóriákba sorolt kártyák nagyban növelhetik túlélési esélyeinket a vadnyugaton. Minden ilyen képességkártyát három tieren keresztül fejleszthetünk, és bármikor váltogathatunk közöttük attól függően, hogy az adott helyzethez épp mire van szükségünk.

Nektek hogy tetszik eddig a Red Dead Online?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)