Hirdetés

Red Dead Online - napokon belül jön a következő nagy frissítés

|

Három szerepkörben tevékenykedve szerezhetünk meg egy csomó új tárgyat és képességet.

Hirdetés

Lassan de biztosan bővül és frissül a Red Dead Online, vagyis a Red Dead Redemption 2 többjátékos szelete. A következő fontos frissítésre már csak kevesebb mint egy hetet kell várnunk, hiszen szeptember 10-én érkezik meg a soron következő update. 

Hirdetés

A frissítésnek köszönhetően kapni fogunk három teljesen új Frontier Pursuitot (ezekben a kalandokban adott szerepköröket választva mindenféle egyedi feladatokat kapunk, elvégzésükért cserébe pedig különleges tárgyakat, skilleket, és más remek cuccokat zsebelhetünk be), illetve alaposan átgyúrják, jóval reszponzívabbá teszik a harc menetét. Örülhetnek azok is, akik esetleg megunták karakterük küllemét, mivel immár gond nélkül lehet úgy is vadnyugati párbajhősünknek új kinézetet varázsolni, hogy ne kelljen újrakezdeni az egész Red Dead Online-t. Ránk szakad még egy csomó napi kihívás, amelyek közül egyesek kifejezetten a frissen bekerülő szerepkörökhöz kapcsolódnak. Megnövelték továbbá a dinamikusan felbukkanó események számát, mostantól drágábban adhatunk el ékszereket az egész játékban, több háta fér el az istállónkban, és még egyedi öltözékeink közül is több szettet tudunk majd elmenteni. 

Maguk a szerepkörök egyébként úgy fognak működni, hogy külön-külön gyűjthetjük a hozzájuk kapcsolódó XP-t. Ha például fejvadászként tevékenykedünk, akkor Bounty Hunter Role XP lesz a jutalmunk. Ha egy gyűjthető cuccot találunk meg, akkor a Collector szerep XP-jéből jár majd egy kevés, ugyanez vonatkozik a Trader szerepkörre is. Az egyre magasabb Role Rankok, azaz szerepköri szintek elérése után Role Tokeneket kapunk, valamint új skilleket is megszerzünk - a Trader például kiképezheti a táborában lévő kutyát arra, hogy jelezzen, ha fosztogatók támadják meg a telephelyünket. 

A három új szerepkörhöz tartozó össze egyedi tárgy és képesség listáját itt találjátok meg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)