Hirdetés

Red Dead Online - próbáltál már úgy eljutni Valentine-ból Saint Denis-be, hogy egy tál pörköltet tartasz?

|

A Stew Bowl Challenge egyszerre nagyon fura és meglepően pihentető.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 világa eleve rengeteg veszélyt tartogat; ha nem vigyázunk, könnyen a vadállatok martalékává válhatunk, de bármikor belefuthatunk útonállókba és leszámolásokba is. A Red Dead Online-ban ehhez a recepthez még adjunk hozzá egy jó adag valódi játékost, akik alapvetően másra sem vágynak, mint egy kiadós vadnyugati tűzpárbajra. Ebben a környezetben nehéz megvalósítani egy nyugodt sétát a holdvilágnál, de a jelek szerint nem kivitelezhetetlen.

Hirdetés

A Solintram nevű játékos nemrég talált ki egy Stew Bowl Challenge évre hallgató kihívást, aminek az a lényege, hogy a kezdő városból, Valentine-ból kell eljuttassunk egy tál pörköltet Saint Denis szalonjába. Elsőre nem hangzik bonyolult feladatnak, azonban a Red Dead Online-ban ha van a kezünkben egy tál pörkölt, akkor nem tudunk sem futni, sem harcolni, sem lóra szállni, tehát lényegében csak sétálni lehet vele. A furcsa kihívás kitalálója ezt írta az élményről:

"A Stew Bowl Challenge arra szolgál, hogy próbára tedd a türelmedet, közben pedig máshogy nézz a játékra. Figyelj a téged körülvevő atmoszférára, hallgasd a vonatot a távolban, a madarak csiripelését, a szarvasok bőgését, miközben a karaktered csigalassúsággal vánszorog. Játékosok mennek el melletted és nézik, hogy mi a fenét csinálsz. Minden találkozás feszültséggel jár."

Solintram videón is rögzítette, hogy hogyan sikerült teljesítenie a saját maga által megkreált kihívást, ami valóban tartalmazott pár feszült pillanatot, hiszen több összecsapás is útjába akadt, de minden rossz körülmény ellenére ő és a pörkölt is szerencsésen átvészelték a kalandokat:

A játékhoz egyébként a jövő héten érkezik egy hatalmas frissítés, ami bár új pörköltet nem hoz, berakja végre a szerepeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)