Hirdetés

Egy egész világ rejtőzik a Red Dead Online határain túl

|

Egy bátor kis csapat felfedezte az ismeretlent a Red Dead Online játékterén kívül.

Hirdetés

Ha valaki egy hiba kihasználásával vagy más ügyeskedéssel átvergődik egy nyílt világú játék határain, akkor általában be nem fejezett textúrákat, vagy csak üres teret talál. A Red Dead Online-ban azonban még jó darabig lehet vándorolni a játéktéren kívül, mielőtt e kies világ peremére érkezik az ember. Természetesen most is akadtak bátor kalandorok, akik felfedezték nekünk az ismeretlen világot.

Hirdetés

The Grannies csapat egy jól ismert glitch kihasználásával (és több órás vergődéssel) átjutottak a senki földjére, ahol egy első ránézésre végtelen világ várta őket. Több órányi vándorlás után elkezdtek feltűnően ismétlődő textúrákat, be nem fejezett geometriai formákat és a játék többi részében felhasznált természeti elemeket találni.

Érdemes lehet átböngészni a The Grannies és Kalonica tweetjeit. Gyönyörű és végtelenül fura felvételeket találtok majd a semmibe vezető utazásaikról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)