Hirdetés

Red Dead Online - bekerült John Marston fegyvere is

|

A Rockstar Games online vadnyugati játékának legújabb frissítésével kaptunk számos új tartalmat, többek között egy emlékezetes puskát is.

Hirdetés

A múlt hét közepén érkezett már egy jelentős frissítés a Red Dead Online-hoz, amellyel több tartalom, számos javítás és többek között új módok kerültek be a játékba, a Rockstar Games azonban nem pihen, menetrendszerűen szállítják a következő update-et további újdonságokkal. 

Hirdetés

A legújabb update legérdekesebb eleme mindenképpen az első Red Dead Redemption játékból kölcsönvett, a John Marston-féle Evans Repeater puska, amely megvásárolható a játékbeli katalógusból és a fegyverkovácstól. A fejlesztői információk szerint az Evans Repeater egy nagy közepes- és nagy hatótávolságon halálos lőfegyver, amely nagy lőszer-kapacitással rendelkezik. 

Az új szerzemény hasznosnak bizonyulhat, ha megpróbálkozunk a most aktiválódott Free Roam-os Fool's Gold módban, amelyben egy arany páncél megszerzése a cél. De ha mindezek nem is különösebben mozgatnak meg titeket, akkor is érdemes bejelentkezni a héten, ugyanis egy ingyenes csomag üti cserébe a markotokat, amelyben a következő ajándékok kaptak helyet: 

60x High Velocity Pistol Ammo
60x High Velocity Repeater Ammo
2x Fire Bottles
8x Fire Arrows
2x Jolly Jack's
2x Potent Horse Medicine
1x Lake Lure

A frissítés további részleteit a Rockstar hivatalos posztjában böngészhetitek át. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)