Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - leleplezték az előrendelői bónuszokat

|

Kiderült, egészen pontosan mi üti a markát annak, aki már most elkötelezi magát a játék mellett.

Hirdetés

A mai napon a Microsoft frissített saját digitális felületén a Red Dead Redemption 2 leírását, egészen pontosan a Microsoft Store brit oldalán jelent meg az előrendelőknek járó extra ajándékok felsorolása.

Hirdetés

Most már tehát tudjuk, hogy az előrendelők egy harci lovat, egy Outlaw Survival Kit nevezetű pakkot (jelentsen ez bármit is), továbbá a Red Dead Redemption 2 sztorimódjában felhasználható bónusz költőpénzt is kapnak. Mindezeken felül pedig félmillió GTA$ is a jutalmuk lesz, amelyet értelemszerűen a Grand Theft Auto Online-ban tudják elkölteni, már az előrendelés pillanatát követően. További extra, hogy aki július 31. előtt megejti az előrendelést, az egy exkluzív kincsestérképet is kap. Ezt a térképet is a Red Dead Redemption 2 sztorimódjában lehet majd felhasználni. 

Azon túl, hogy megtudtuk tehát, mi is jár az előrendelőknek, még egy érdekes információval gazdagodtunk. A leírás ugyanis többször említi a játék sztorimódját. A megfogalmazásból pedig egyenesen következik, hogy bizony akkor lesz ott még másfajta játékmód is. A legvalószínűbbnek továbbra is egy különálló online mód tűnik. 

Ti tervezitek, hogy előrendelitek a Red Dead Redemption 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)