Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - a modderek megoldják, hogy folytatódjon az Undead Nightmare

|

Egyelőre még dolgoznak rajta, de hamarosan bárki zombivadásznak állhat a vadnyugaton.

Hirdetés

Nyilvánvaló volt, hogy a Red Dead Redemption 2 PC-s kiadásának érkeztével garmadájával jönnek majd a különféle modok is, Jokert például rekord gyorsasággal kaptak az arra fogékonyak. Most viszont egy olyan modról lesz szó, ami talán egy fokkal jobban illeszkedik a széria gyökereihez. 

Hirdetés

Az előző Red Dead Redemption játéknak ugyebár megjelent egy kiegészítője Undead Nightmare címmel, nem túl meglepő módon pedig ebben a bővítményben főhősünknek élőhalottakkal gyűlt meg a baja. Sokan várták, sőt még most is várják ugyanezt a játékmódot a Red Dead Redemption 2-től is, de a Rockstar egyelőre nem engedte rá a zombikat a vadnyugatra. Helyettük viszont megoldották ezt a problémát a modderek, akik egy igazán pofás kis zombis modot dobtak össze. 

Mindez valahogy így fest a gyakorlatban: 

Maga a mod még nem készült el teljesen, így egyelőre nem is lehet letölteni, de remélhetőleg hamarosan befejezik, aztán pedig mindenki vígan indulhat zombikat hentelni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)