Hirdetés

A Red Dead Redemption 2 gameplay trailer PS4 Prón futott 4K-ban

|

Nyilván csak az erősebb konzolok esetében beszélhetünk 4K felbontásról, de most már hivatalos: a PlayStation 4 Pro is így futtatja majd a Rockstar legújabb játékát.

Hirdetés

A PlayStation Blogon is felbukkant ugyan az a 6 perces játékmenet videó, amit már tegnap megcsodálhattunk, ott azonban egy érdekes kis mellékszöveg is megtoldotta a látványt.

Hirdetés

Az extra leírás szerint az egész anyagot PlayStation 4 Próval vették fel, 4K-ban, ez tekinthető megerősítésnek is a végső játékélményt illetően. Akinek otthon az erősebb konzol zakatol, az ezzel egy kis extrát is ki tud facsarni a nem gyenge vizuális élményből.

Természetesen a még erősebb Xbox One X is hozza majd a 4K felbontást, kíváncsiak leszünk arra, hogy a két felturbózott hardver hogyan birkózik majd meg a látvánnyal, kell-e a Sony gépének valahol kompromisszumot kötnie (a One X azért látványosabb eredményt nyújt multiplatform címek esetében, ami nem csoda a hardveres erőt figyelembe véve).

A Red Dead Redemption 2 megjelenés 2018. október 26-án esedékes PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)