Hirdetés

Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Origins és The Quarry - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egyszerre hív a vadnyugat és az ókori Egyiptom, miközben rettegésre is vágyunk.

Hirdetés

Túl vagyunk a már csak megszokásból is E3-asnak nevezett időszakon, így végre nem csak mustrálgatjuk a játékokat, hanem el is indítjuk őket. A mobilos Diablo mellet az egyetlen érdemi újdonság egy interaktív tinihorror, ezért megint régebbi címeket kotortunk elő.

HP - The Quarry maraton várható, de természetesen a Vanguard multija sem maradhat ki a szórásból, ha csak pár meccs erejére is. Emellett van nálam tesztre egy Honor Magic 4 Pro, így a Diablo Immortal is kap egy erősebb vasat, megnézzük, hogy fut rajta.

Paca - Annyira lefárasztott a hét, hogy egyelőre örülök, ha enni van erőm, de amint összeszedtem magam, belevágok a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagába, amit anno épphogy elkezdtem, de végül nem jutottam vele sokáig. Lassan egyébként a Cuphead-reflexeimet is be kellene járatnom, jön a DLC, nem hagyhatom ki.

Csirke - Vadul pörgetem a The Quarryt, hogy hamarosan a tesztben el tudjam mesélni nektek, mit is gondolok a Supermassive Games legújabb munkájáról. Egyelőre nem akarok spoilerezni, úgyhogy inkább még gyorsan hozzáteszem, hogy a Diablo Immortal sem ereszt, veszettül haladok előre benne a tényleges endgame tartalmak felé.

Zs - A nemrég befutott next-gen frissítés jó ürügy arra, hogy ismét elővegyem az Assassin's Creed Originst, mert a sztori befejeztével is maradtak olyan régiók a térképen, ahol még csak nem is jártam. Ősszel próbáltam egy nekifutásra ledarálni, de beletört a bicskám a Ubisoft bőségtálába.

Hirdetés

Szada - Nagy szükségem van most a chilles, relaxálós pillanatokra, ezért a Stardew Valley-t fogom pörgetni szabadidőmben, amely valahogy mindig meg tud nyugtatni, pedig állandóan csinálni kell benne valamit, méghozzá időre. Emellett igyekszem felfedezni a héten elrajtolt Disney+ tartalmait is, a Star Wars és Marvel sorozatok nem nézik meg magukat helyettem.

- A nem-E3-as napok előadásainak számomra azt volt a legizgalmasabb fejleménye, hogy az Xbox bemutatóján is szerepelt a Hollow Knight: Silksong, ami elméletileg azt jelenti, hogy egy éven belül meg kell jelennie az egyelőre még dátum nélküli folytatásnak. Viszont mivel ezt már valószínűleg az első játékkal ellentétben nem Switchen, hanem PC-n fogom végigjátszani, ezen a platformon is szeretnék egy mentéssel készülni, amivel elérem a "jó" befejezést, hátha lesz valami jelentősége. Vagy igazából csak egy ürügyet kerestem, hogy másodszor is végigjátsszam a Hollow Knightot, ki tudja?

Kivi - Minimális szabadidőm lesz csak a hétvégén, úgyhogy egy "végtelen" játékkal töltöm ki, amit bármikor fel lehet venni és le is lehet rakni. A Synthetik pontosan ilyen - pörgős, akciódús roguelike, aminek játékmenetével csak nemrég kezdtem ismerkedni, de a lényeg, hogy kreatív módon kell szétlőni és felrobbantani az ellenségeket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

MattMadzz - Egyszerűen képtelen vagyok túltenni magamat a Red Dead Redemption 2 nagyságán. Nagyjából minden hasonló volumenű játékot kipróbáltam az elmúlt években, mégsem tudok egyet sem megnevezni, amelyik csak megközelítené ennek a mélységét. Egészen elképesztő, hogy sok órán át tudok vele játszani és ami fontosabb, haladni előre anélkül, hogy csak megérinteném bármelyik sztoriküldetést. Csak lovagolok, az utamba eső emberekkel beszélgetek, segítek nekik, befogok néhány pacit, vadászok, kincses térképeket követek az X-ig és fejlesztem a felszerelésemet. Teljesen elveszek a játékban. Alig tudom elképzelni, hogy az F1 22 érkezéséig bármi mással játsszak a Red Dead Redemption sztoriján és a szokásos kompetitív játékaimon kívül. Ja, felraktam a No Man's Sky-t is, most, hogy a Bethesda megmutatta végre működés közben is a folytatást.

Chava - Mivel egy tapodtat sem tudtam haladni a héten, sőt a nem-E3 hetén sem a Vampire: The Masquerade - Bloodlinesban bokros teendőim miatt, már elvonási tünetekkel küzdök. Ha a következő napokban sem jutok hozzá az adagomhoz, akkor kimegyek az utcára, elkapom az első vérnarancsot, felszakítom a héját a fogaimmal, és behabzsolom az ízletes részeit.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)