Hirdetés

Egy új modnak hála bármikor rabolhatunk bankokat a Red Dead Redemption 2-ben

|

Hiánypótló alkotás készült az Unlosing és Jedijosh920 nevű modderek jóvoltából.

Hirdetés

Alapvetően is rengeteg a tennivaló és a lehetőség a Red Dead Redemption 2 hatalmas világában, de természetesen a rajongói modok is folyamatosan készülnek, hogy érdekes, vagy éppen csak vicces elemekkel bővítsék az alapjátékot. Az egyik legújabb modnak köszönhetően lehetőségünk nyílik bankokat rabolni akkor is, amikor nem a fő küldetésszálon haladunk.

Hirdetés

Unlosing és Jedijosh920 modja (valamint a ScriptHookRDR2) telepítése után kifoszthatjuk Valentine, Rhodes és Saint Denis bankjait. Természetesen a rablás után a törvény őrei is a nyakunkban lesznek, érdemes ezzel a kockázattal számolni. Alább belepillanthattok a játékmenetbe.

A Bank Robberies modot letölthetitek a Nexus Mods oldaláról erre a linkre kattintva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)