Hirdetés

Red Dead Redemption 2-ben készült kép szerepelt illusztrációként egy amerikai hírműsorban

|

A való élet ihlette helyszínek a lehető legjobb felbontásban könnyen összetéveszthetők az igazi fényképekkel.

Hirdetés

Egy oregoni tévécsatorna, a KTVZ egyik adásrészlete arról szól, hogy a környék legszebb tájait igyekeznek bemutatni a nézők által beküldött fotókon. Egy Red Dead Redemption 2 rajongónak pedig több sem kellett, megosztott egy olyan képet a játékból, amit könnyedén össze lehet téveszteni a valósággal.

Hirdetés

A csatorna munkatársainak nem tűnt fel a turpisság, így megosztották a screenshotot, mint különleges oregoni helyszínt. A játék Reddit-oldalán persze nagy népszerűségnek örvend a hír, alább meg is nézhetitek a szóban forgó bejátszást.

Ayeeeeeeeeee from r/RedDeadOnline

A teljes Out & About című szegmenst pedig alább láthatjátok, a RDR2 screenshot a 20. másodperc környékén bukkan fel.

A Red Dead Redemption 2 látványvilága minden beállítást a csúcsra járatva tényleg elképesztő. Nektek melyik a kedvenc helyszínetek a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)