Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - már nem sokáig kóborolnak el a bandatagok

|

Előfordul, hogy nincs mindenki a táborban, de a Rockstar már dolgozik a javításon.

Hirdetés

Előfordulnak gondok a Red Dead Redemption 2-vel; nekem például többször is újra kellett indítanom küldetést, mert elszaladt az arc, akit ki kellett volna vallatnom, és nem mehettem utána. Ez viszont nem olyan dolog, amit egy frissítés ne hozhatna helyre.

Hirdetés

A csapat beismerte, hogy a második fejezetben van egy bug, amely miatt Sadie, Jack, John és Abigail csak akkor jelenik meg a táborban, ha küldetést adnak, egyébként nem. A tábor alapvetően egy olyan hely, ahol mindig történik valami, rengeteg az interakció, a dialógus, melyek élővé teszik, és nem jó bármelyikből kimaradni. 

A probléma azoknál jelentkezik, akik a Polite Society, Valentine Style küldetésben visszatöltenek egy ellenőrzőpontot. Amíg a javítás meg nem érkezik, a Rockstar azt javasolja, hogy ha bármilyen okból kifolyólag vissza kell tölteni a mentett állást, indítsuk a küldetést a legelejéről inkább.

Ti milyen hibával találkoztatok a játékban eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)