Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - hamarosan bejelenthetik a DLC-t

|

Megint a korhatárbesorolásért felelős ausztrál szervezet tiltása miatt indult be a találgatás.

Hirdetés

Augusztusban írtunk arról, hogy még be sem jelentették a Rockstar új játékát, Ausztráliában mégis betiltották. Már akkor arra tippeltek sokan, hogy a betiltott cím a Red Dead Redemption 2-höz kapcsolódik. Azóta annyiban árnyalódott a helyzet, hogy kiderült, a Bonaire címmel futó projekt nem egy új, különálló játék címe. Így pedig még inkább valószínűnek tűnnek a rajongó sejtései. 

Hirdetés

Sőt, az ausztrál korhatárbesorolásért felelős bizottság ismét megtagadta az értékelést a Bonaire esetében (azaz túl durvának találták arra, hogy egyáltalán korhatárpecsétet kapjon), de ezúttal már nem külön játékként foglalkoztak vele, hanem a Red Dead Redemption 2 alá listázták saját adatbázisukban. Most már szinte biztos tehát, hogy a Bonaire a Red Dead Redemption 2 valamiféle bővítménye, esetleg PC-s újrakiadása lesz - az első opció sokkal valószínűbbnek tűnik. 

A hivatalos bejelentésig persze semmit sem szabad biztosra venni, de azért elég valószínű, hogy a korhatárbesorolási procedúrákat követően hamarosan a bejelentés is megtörténhet. Ti mit vártok a Red Dead Redemption 2 esetleges DLC-jétől? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)