Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - a posztoló is elismerte, hogy hazudott a DLC-ről

|

Semmit nem tud arról, hogy lesz-e DLC a Rockstar játékához vagy sem.

Hirdetés

Az interneten legtöbbször nem könnyű a leírtak hitelességének utánajárni, de azokra, akik valami hihetőt írnak, kellő távolságtartással azért nem árt odafigyelni - legfeljebb dumálhatunk arról, mit éreznénk, ha az állítások igaznak bizonyulnának. Két napja mi is továbbadtuk (mint láthattátok, nagyon óvatosan), hogy valaki azt mondja, jövőre DLC-t kap a Red Dead Redemption 2, valamint remake-elik vagy remasterelik az első részt - most azonban kiderült, hogy állításainak semmilyen alapja nem volt.

Hirdetés

Ő maga vallotta be, hogy nem tud semmiről, és csak egy "kísérletet" akart végezni, hogy lássa, hogyan terjednek a pletykák. Azért az RDR2-t választotta, mert úgy látta, a Red Dead Online már senkit nem érdekel, és így talán hihetőbb, hogy az egyjátékos kampány bővül majd. Ezek után természetesen az élet ugyanúgy megy tovább, mint eddig, a Rockstar titokzatos marad, a netezők pletykálnak, aztán vagy igazuk lesz, vagy nem.

Ti azért örülnétek egy DLC-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)