Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - lesznek-e vajon DLC-k a játékhoz?

|

A Take Two vezetősége szerint a DLC-s modell nagyon jól termel.

Hirdetés

A Rockstar Games többször is utalt rá, hogy majd kapunk GTA V sztori DLC-ket, aztán végül nem láttunk egyetlen egyet sem. A csapat inkább a GTA Online-ra koncentrált, ami a mai napig hatalmas siker, a mikrotranzakcióknak köszönhetően óriási bevételt termel. 

Hirdetés

Felmerül azonban a kérdés, hogy mi lesz az Red Dead Redemption 2-vel. Egyelőre úgy néz ki, hogy jó esély van fizetős tartalmi csomagok érkezésére.

"A Rockstar kimondottan utalt arra, hogy szeretnének ilyesmit csinálni a jövőben, de konkrét bejelentést még nem tettek közzé a Red Dead vagy más jövőbeli projektjük kapcsán."

A Take Two vezetője, Karl Slatoff egy üzleti konferencián mesélte ezt el a letölthető extra tartalmakra utalva. Hozzátette, hogy a rendszer nagyon jól termel nekik, és szerinte a fogyasztók is örömmel veszik a DLC-ket, mert így tovább élvezhetik kedvenc játékukat. Arra is kitért, hogy nem tudatos döntés vezetett ahhoz, hogy nem kapott sztorialapú DLC-t a GTA V, egészen egyszerűen "menet közben így alakultak a dolgok". 

Az pedig már a jövő zenéje, hogy a Red Dead Redemption 2 esetében, "hogyan alakulnak a dolgok". Mi mindenesetre örülnénk, ha a megjelenést követően az egyjátékos szekciót is bővítené majd a Rockstar.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)